Aankoopbegeleiding beleggingsobject

Vastgoedhuys begeleidt u bij de aankoop van beleggingsobjecten en geeft advies over de samenstelling van uw vastgoedportefeuille. Uitgangspunt hierbij is een rendementszekere, evenwichtige portefeuilleopbouw. Of het nu gaat om studentenhuizen, kantoren, bedrijfscomplexen, of winkels. Tot onze huidige opdrachtgevers behoren institutionele en particuliere beleggers, projectontwikkelaars, beheerders, vastgoedfondsen, maatschappen en banken.

Een beleggingsobject kan op het eerste gezicht een goede investering zijn. Het verdient echter aanbeveling om u goed te laten adviseren. Zaken waar u rekening mee dient te houden zijn o.a. kwaliteit van de huurder(s), looptijd van huurcontract(en), verhuurbaarheid, staat van onderhoud en te verwachten groot onderhoud.

U kunt rekenen op de volgende diensten:
• uitvoerige begeleiding bij het bezichtigen van uw toekomstige beleggingsobject
• het vaststellen van de reële marktwaarde en de economische huurwaarde
• professionele onderhandeling met verkoper of zijn makelaar
• vastleggen van alle voorwaarden (zoals de transportdatum, koopsom en ontbindende voorwaarden)
• het regelen van alle juridische zaken, zoals controle van de koopovereenkomst
• begeleiding bij de inspectie en notariële overdracht

Indien u onderdelen van het aankoopproces zelf wilt doen kunt u gebruik maken van deeldiensten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Wij werken in de omgeving ’s-Hertogenbosch, Schijndel, Oss, Uden, Veghel, Zaltbommel, Maasdriel, Heusden, Waalwijk. Voor meer informatie zie werkgebieden.

beleggingsobject, kopen, advies, waarde, aankoopmakelaar