Aanhuurbegeleiding bedrijfshuisvesting

Een goede bedrijfshuisvesting draagt in hoge mate bij aan het succes van uw organisatie. De locatie en de uitstraling van uw huisvesting zijn belangrijke factoren voor uw imago.

Bij de keuze van een nieuw bedrijfspand spelen uiteraard meer factoren een rol o.a. bereikbaarheid, gebruiksmogelijkheden, onderhoudsstaat, uitbreidingsmogelijkheden en natuurlijk de huurprijs en huurcondities. Het huren van een huisvesting is een weloverwogen beslissing. Het inschakelen van een onafhankelijk deskundige die u begeleidt bij de aanhuur en opkomt voor uw belangen is daarom geen overbodige luxe.

Wij weten wat er in de markt speelt, welke transacties in het verleden zijn gedaan en wat het huidige aanbod is. Ook weten wij welke ruimtelijke ontwikkelingen er nog gaan plaats vinden. Hierdoor kunt u rekenen op een perfecte advisering en begeleiding gedurende het aanhuurproces.

U kunt rekenen op de volgende diensten:
• uitvoerige begeleiding bij het bezichtigen van uw toekomstige bedrijfshuisvesting
• huurwaarde advies
• professionele onderhandeling met verhuurder of zijn makelaar
• vastleggen van alle voorwaarden (zoals de ingangsdatum, huurprijs en overige huurcondities)
• het controleren van de huurovereenkomst
• begeleiding bij de inspectie en sleuteloverdracht

Indien u onderdelen van het aanhuurproces zelf wilt doen kunt u gebruik maken van deeldiensten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Wij werken in de omgeving ’s-Hertogenbosch, Schijndel, Oss, Uden, Veghel, Zaltbommel, Maasdriel, Heusden, Waalwijk. Voor meer informatie zie werkgebieden.

bedrijfshuisvesting, bedrijfspand, huren, advies, huurprijs, aanhuurmakelaar